787

EQ Wellbeing Nano ezüst junior fogkefe

Gyerekeknek, hölgyeknek ideális méretű fejjel.

A szájhigiénia új fogalmát alkották meg az EQ.Tech  termékek, és innovatív ápolási technikát biztosítanak, hogy segítsék az otthoni szájápolást és könnyebbé, gyorsabbá és hatékonyabbá tegyék. A cél az egészséges fogak megőrzése, és az ezzel járó jó közérzet. A megelőzés a legjobb orvosság.

A szép bőr, az ápolt haj fontos a megjelenés szempontjából. Azonban egy sárgás fog, vagy gyulladt fogíny tönkreteheti az összhatást. Semmi sem vonzza úgy a tekintetet, mint a fogon lévő bármilyen elváltozás. A tökéletes megjelenésért most sokat tehetsz!

Új generációs fogkefe az egészséges fogakért, fogínyért és egészségért.

Most többet tehetsz a fogaidért és az egészséges lehelletért, mint eddig bármikor.

Elérhetőség:Raktáron

EQ Wellbeing Nano ezüst junior fogkefe kék

790 Ft

A termék beszerzés alatt.
EQ Wellbeing Nano ezüst junior fogkefe rózsaszín

790 Ft

A termék beszerzés alatt.
EQ Wellbeing Nano ezüst junior fogkefe sárga

790 Ft

Kosárba
EQ Wellbeing Nano ezüst junior fogkefe zöld

790 Ft

A termék beszerzés alatt.

 

Először Magyarországon a nano ezüst fogkefe gyerek, női változatban is!

Az ezüst jótékony tulajdonságai már régóta ismertek. Már a múltban is felhasználták fertőtlenítésre, gyógyászatban, mérgek kimutatására. Az EQ Wellbeing fogkefe az ezüst tulajdonságát használja fel a nanotechnológia segítségével, egy különleges kialakítású fogkefén.

Kézre álló, csúszásgátló kialakítás teszi könnyebbé a használatot. A puha sörték lehetővé teszik az érzékeny fogak alapos tisztítását. A hagyományos fogkefék nejlon szálainál sokkal vékonyabb PBT sörték (több mint 2100db!) kiválóan tisztítanak, sokkal alaktartóbbak.

Jellemzői:

  • extra puha és antibakteriális sörtéjű fogkefe
  • jól idomul a gyerekek, hölgyek kisebb szájához és a fogaikhoz
  • komfortos használat

Előzd meg gyerekeidnél a fogínyvérzést, a fogak elvesztését és sok más súlyos kimenetelű fogínybetegséget a duál sörtéjű fogkefékkel!

Antibakteriális és „fogselyem” hatás

Az EQ Wellbeing fogkefe antibakteriális hatású és a Dual Bristle System”-nek köszönhetően a legtöbb esetben a fogselymet is helyettesíti.

Mi a „Dual bristle system” (Kettős sörte rendszer)?

Dupla sörtés fogkefe

A Dual Bristle System segítségével tehetsz a vérző fogíny, foghúzás és a fogágybetegségek súlyos következményei ellen!  
fogkefe A puhább, hosszabb és vékonyabb sörték fogselyemszerűen, hatékonyan eltávolítják a láthatatlan baktériumokat és lerakódásokat a fogközökből. Így biztosítja az egészséges fogínyt és fogakat, sőt a friss leheletet és az általános szájhigiéniát is.

fogkefe

A rövidebb és vastagabb sörték hagyományos módon megtisztítják a fogaid felszínét. Kíméletes a fogínnyel és fogakkal. A sörték polírozott végűek, hogy ne okozzanak sérülést a fogínynek.

fogkefe sorte

A hosszú, vékony, lekerekített végű és polírozott sörték könnyen mélyre hatolnak a résekbe, hatékonyan eltávolítva a baktériumokat és lerakódásokat a fogíny alól is, nem csak a látható részekről. Ezek a sörték az emberi haj századrésze átmérőjűek!

 

 Mi a nanotechnológia?

A nanotechnológia arra a tudományra utal, amely parányi, még mikoszkóp alatt se látható méretű részecskékkel foglalkozik Amikor a hagyományos anyagokat nano részecskékre bontunk, akkor megváltoztatják fizikai és kémiai tulajdonságaikat, egy teljesen új világba lépünk be.

Az ezüstnek számos tulajdonsága van: ibolyán túli sugárzás kibocsájtása, antibakteriális, gombaölő, szagtalanító. Az átlag 25nm átmérőjű ezüst részecskék óriási relatív felületet alkotnak, így jobban érintkeznek a baktériumokkal.

Miért ilyen olcsó, ha ennyire jó?

Azért, mert már nem egy kis mennyiségben gyártott, egyedi termékről van szó, Koreában már az emberek döntő többsége nano fogkefét használ, több tucat országba exportáják, így gazdaságos a gyártása.

mosoly

 

 

Ugye kedves mosolya van, mégsem ilyet szeretnél! Használd az EQ Wellbeing nano ezüst fogkefét!

Semmit sem kockáztatsz ha kipróbálod, a fogkefére 100% elégedettségi garanciát vállalunk!


Írj véleményt