675

History of Whoo Qi&Jin krém minta

A Qi&Jin krém egy olyan természetes növényi kivonatokat tartalmazó termék, amely segít megtartani az arcbőr feszességét az idő múlásával is. Mélyen behatol a sejtekbe és összetevői értékes tápanyagokkal és energiával látják el a szöveteket.

170 170 Ft

Elérhetőség:Beszerzés alatt

Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Kifutó termék

A History of Whoo termékei a keleti gyógynövények egyedülállóan hatékony összetevőivel veszik fel a harcot a bőr öregedése ellen. Céljuk, hogy a bőr természetesen puha és rugalmas maradjon. Ez a krém, amellett, hogy javítja a bőr feszességét és rugalmasságát, abban is hatékony, hogy visszaadja a bőr természetes ragyogását.
A Qi&Jin Cream a koreai királyi család részére lett kifejlesztve. Orvosaik és gyógynövény szakértőik a hagyományos szépségápolási technikákat részesítették előnyben, így vált és maradt ez a krém a lehető legtermészetesebb bőrápolók egyike.

Az egyik legfőbb alapanyagként a ginzeng szolgál, ami az ősi keleti filozófia szerint segít az emberi test yin-yang harmóniájának helyreállításában és megtartásában. Kiegyensúlyozza a víz- és hőháztartást, így állítja helyre a bőr nedvességtartalmát, nyugtat, ugyanakkor élénkít. Segít, hogy a bőr újra ragyogó és selymesen sima legyen.

Használat:
Az arc, valamint az arcélek és a nyak felső vonalában használd. Kend be vele az érintett területeket, majd dörzsöld össze a kezeidet és az így felmelegedett tenyereddel fedd le rövid időre az arcod, hogy a tested által generált hő segítsévégel még hatékonyabb legyen a krém felszívódása.  

Kiszerelés: 1 ml


Írj véleményt