689

Missha fehéragyagos Konjac arctisztító szivacs

Természetes növényi szivacs fehéragyaggal! Lágyítja és hidratálja a durva, érdes, vagy száraz bőrt, hogy visszanyerd az áhított baba-puhaságot, miközben kíméletesen tisztít.

1389 1 389 Ft

Elérhetőség:Beszerzés alatt

Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Missha fehéragyagos arctisztító szivacsA Missha szivacs természetes növényi alapanyaga a natúr konjac, ami természetes ásványi anyagaival, plusz a hozzáadott fehéragyaggal kiválóan tisztítja a bőr pórusait.

 

A fehéragyag rengeteg ásványi anyagot tartalmaz, melyek mind jótékony hatással vannak a bőrre. Így lesz az arcbőröd puha, lágy és hidratált.

 

A Missha fehéragyagos szivacs teljesen természetes, ezért a legérzékenyebb arcbőr tisztítására is alkalmas. A finom, szemkörnyéki bőrt sem károsítja, az egész arcra használható.

 

A fehéragyag minden bőrtípusra alkalmas, de igazán látványos változást lehet elérni a vízhiányos, dehidratált és érzékeny bőr esetében. Mélytisztító hatása kiváló.

Missha fehéragyagos arctisztító szivacs

Használat

A fehéragyagos arctisztító szivacs arclemosó kozmetikum nélkül is nagyon jól tisztít. Ha mégis arctisztító kozmetikummal használod, akkor a megszokott mennyiség felét használd. Így válik az arctisztító szivacs gazdaságossá.

 

A szivacsot áztasd át vízzel alaposan, mielőtt használod. Száraz állapotában kemény, kell egy kis idő, mire megtelik vízzel. Ezután tedd rá az arctisztító kozmetikumot (vagy ne), és körkörös mozdulatokkal tisztítsd meg az arcbőröd.

 

Használat után alaposan öblítsd ki, majd jól szellőző helyre tedd száradni. Az akasztó segítségével bárhová kiakaszthatod.

 

Naponta kétszer használhatod. 1-3 havonta érdemes lecserélni.


Írj véleményt