1452

So Natural Centella kenőcs gyulladásra, aknéra

Segítség a kikapart, begyulladt, aknés bőr kezelésére. Ha szeretnéd az árulkodó nyomokat eltüntetni a bőrödről, akkor a So Natural Centella kenőcse lesz a legjobb barátod!

Egységár: 132 Ft/g
5279 5 279 Ft

Elérhetőség:Raktáron

Nyugtasd a bőröd és csillapítsd a gyulladást a So Natural Centella kenőcsével!

SOS megoldás a kisebesedett, gyulladt bőrre. Takargatás helyett kezeld az okot, hogy újra szép legyen a bőröd!

A kenőcsben lévő Centella Asiatica Madagaszkár misztikus, vadon termő növénye. A benszülöttek régóta használják bőrproblémák ellen és sebek kezelésére. Koreában "Tigris növény"-nek is nevezik, mert a legendák szerint a sebesült tigriesek Centellára heveredtek, ha megsérültek.

A kenőcs könnyen felszívódik, ragacsos érzés helyett, puha, finom tapintású lesz a bőröd.

Szemben az orvosi kenőcsökkel, ez ragacsos, fénylő hatás helyett a kozmetikumok könnyedségével használható, teljesen felszívódik.

Sonatural kenöcs

Koreában igazi sztár lett a So Natural Centella kenőcs, mivel gyors és látványos hatása mellett a sminket se teszi tönkre. Hírességek és a női magazinok rajonganak érte, a gyártó honlapján már meghaladja a 3200-at a vevői visszajezések száma!

Sonatural-kencocs

Figyelmezetetés: A tégely gyárilag csak a jelölő vonalig van töltve, a higabb állag miatt van magasabb tégelyben. A hőmérséklet függvényében lehet higabb vagy sűrűbb állagú, a minőségére ennek nincs hatása. 

Használat: vidd fel a gyulladt, sebes vagy érzékeny részre igény szerint.

Kiszerelés: 40g

 

Összetevők:

Water, Butylene Glycol, Fragrance, Glycerin, Methylparaben, Asiatic Acid, Asiaticoside, Carbomer, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Madecassic Acid, Triethanolamine, Glyceryl Stearate SE, Dipropylene Glycol, Cetearyl Alcohol


Írj véleményt