A legnépszerűbb arctisztító készülék Koreában.

A kézzel történő sminklemosás, illetve arctisztítás ma már elavult módszernek számít. Az elektromos arctisztító bőrünk igénye, amit nem hagyhatunk figyelmen kívül. Amikor arctisztítás után valamilyen szennyeződés vagy sminkmaradvány marad az arcbőr bármilyen pici felületén, akkor a további arcápolás során ezeknek segítünk a bőr alá jutni, ami tovább fokozza az irritáció kialakulását. Ebből adódóan olykor az arcápolás során éppen ellenkező hatást érünk el, mint amit szeretnénk. Különösen fontos ez azok számára, akik érzékeny bőrűek vagy valamilyen problémával küzdenek.

Hol maradhat szennyeződés arctisztító használata nélkül? sminkmaradványok a szemzugban szennyeződések a ráncok mélyén arckrém és szennyeződés maradványok a pórusok mélyén Arcunk ezen részeit lehetetlen százszázalékosan megtisztítani elektromos arctisztító használata nélkül.

A sminkmaradványok és a szennyeződések problémákat okozhatnak az arcbőr számára. Ezeket valamilyen mértékben korrigálni tudjuk arckrémekkel, pakolásokkal, maszkokkal és egyéb kozmetikumokkal, ám jóval egyszerűbb módszer egy olyan arctisztító használata, amely teljes tisztaságot biztosít.

Arcbőrön maradt szennyeződések következményei bőrirritáció kialakulása gyulladás kialakulása akné megjelenése lassú regenerálódás korai ráncosodás tág pórusok kialakulása arcbőr eldurvulása egyenetlenségek kialakulása az arcbőrön A fenti problémákkal könnyedén felveszi a harcot a Pobling elektromos arctisztító, mivel olyan teljesítményre képes, amire az emberi kéz nem. Pontosan olyan rezgésszámmal rendelkezik, valamint a fej úgy van kialakítva, hogy biztonságos legyen, és ne okozzon kellemetlen tüneteket még az érzékeny bőr számára sem.

    Látható 1-3 / 3 összesen

      Látható 1-3 / 3 összesen