Lookatme Vegetable Bunny arcmaszk
2071

Lookatme Vegetable Bunny arcmaszk

A fakó bőr törődést igényel. Fordulj hozzá figyelemmel és add meg neki, amire szüksége van. Ez az energizáló és frissítő nyuszis maszk láthatóan felélénkíti a bőrt. Árpamag-kivonat és hidrolizált kollagén által erősíti a bőr természetes védőrétegét, hogy a bőröd ragyogóan egészséges és puha legyen.

330 440 Ft 330 Ft

Elérhetőség:Beszerzés alatt

Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Zöldséges, nyuszis arcmaszk energizáló, élénkítő hatással!

Csak 15 perc és tiszta, gyönyörű bőr az eredmény!

Az energizáló és frissítő nyuszis maszk láthatóan felélénkíti a fáradt bőrt. Árpamag-kivonat és a hidrolizált kollagén támogatják a bőrbarrier működését, hogy a bőröd ragyogóan egészséges és puha legyen.

Használata: Tisztítsd meg az arcod és tonerrel készítsd elő. Hajtogasd szét a maszkot és simítsd az arcodra a száj és szem környékét kerülve. Hagyd hatni 15-20 percig, majd távolítsd el. A maradék esszenciát finoman ütögesd a bőrbe. Nem kell lemosni.

Kiszerelés: 1 db maszk (21ml)

Look-at-me-arcmaszkkoreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

Összetevők:

Water, Propylene Glycol, Glycerin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Triethanolamine, Allantoin, Phaseolus Radiatus Sprout Extract (975000ppb), Camellia Sinensis Sprout Extract (975000ppb),Oryza Sativa (Rice) Extract(975000ppb), Carrageenan, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopheryl Acetate,Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract (1000ppb), Sargassum Fulvellum Extract, Hydrolyzed Collagen, Hizikia Fusiforme Extract, Dictyopteris Polypodioides Extract, 1, 2-Hexanediol Perfume


Írj véleményt