PAXMOLY Real Arbutin arcmaszk
2134

PAXMOLY Real Arbutin arcmaszk

Természetes növényi kivonatokkal és 5% arbutinnal dúsított arcmaszk, amely rugalmassá és egyenletesebb tónusúvá teszi a pigmentfoltos bőrt. Bőrfeszesítő adenozinnal, folthalványító nacinamiddal és biztonságos összetevőkkel készült arcmaszk, amely gazdagon hidratálja és fiatalosan ragyogóvá teszi a bőrt.

PAXMOLY Real Arbutin Mask Pack

431 431 Ft

Elérhetőség:Raktáron

5% Arbutinos maszk a kristálytisztán ragyogó, egyenletes tónusú bőrért!

A Paxmoly bőrtónus kiegyenlítő arcmaszkja 5% arbutin tartalommal és növényi kivonatokkal segít visszaadni a bőr feszességét és fiatalos ragyogását. Gazdagon hidratálja a bőrt, így az tömörebb és élettelibb lesz.

A kiemelt tisztaságú eszencia gyengéd összetevőkkel készül és mélyen behatol a bőrbe. A selymes textúrájú cellulóz anyagú maszk magasfokú vízmegtartó erővel bír, könnyen rásimul és jól tapad a bőrhöz, így maximalizálva a hatóanyagoknak és a nedvesség felszívódását.

Mentes 14 vitatott összetevőtől!

Bőrtónus kiegyenlítő, olaj-víz egyensúlyt támogató niacinamidot és kollagéntermelést serkentő adenozint is tartalmaz.

Arbutin: folthalványító összetevő, a melanin termeléséért felelős enzim, a tirozináz működését gátolja, így segít csökkenteni a bőrben a túlzott melanin képződést.

Használata: Arctisztítást követően készítsd elő a bőrt tonerrel. Felbontás előtt rázd meg a tasakot, hogy az eszencia egyenletesen terüljön el a maszk anyagán. Bontsd ki a tasakot, hajtogasd szét és simítsd az arcodra a maszkot. Hagyd hatni 10-20 percig, majd távolítsd el. A bőrön maradt eszenciát finoman ütögesd a bőrbe.

Termék eredeti neve: PAXMOLY Real Arbutin Mask Pack

Kiszerelés: 1 db arcmaszk (25ml)

paxmoly-real-arbutin-arcmaszkkoreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

Összetevők:

Water, Glycerin, Arbutin(5%), Carbomer, Triethanolamine, Disodium EDTA, Adenosine, Hydroxyethylcellulose, Betaine, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 20, Tocopheryl Acetate, Hippophae Rhamnoides Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Morus Alba Fruit Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Phenoxyethanol, Fragrance


Írj véleményt