Bocas NC-3000 forgatható fejű körömcsipesz
1562

Bocas NC-3000 forgatható fejű körömcsipesz

Forradalmian új, esztétikus megjelenésű, forgatható fejű körömcsipesz, melynek segítségével a körömvágás egyszerű, gyors és fájdalommentes.

Bocas NC-3000T Rotary Nail Clipper

980 980 Ft

Elérhetőség:Raktáron

Az NC-3020 körömcsipeszhez különösen kedvező áron juthatsz hozzá, mégis hosszú évekig megbízható társad lesz a körömvágásban!

A Bocas újraértelmezte a szépségápolásban használatos kiegészítők fogalmát és teljesen újszerű megoldásokat alkotott, hogy megkönnyítse az otthoni körömápolást.

Az NC-3020 forgatható fejű körömcsipesz egy merőben új koncepciót képvisel a körmökvágás területén. Nem kell többé kényelmetlen helyzetekbe csavarnod a kezed a körömvágáskor, mert ez a csipesz feje akár 360º-ban elforgatható, így akármilyen alakú körmöt képes egyszerűen eltávolítani és tökéletesen igazodni minden fajta ujjformához, akár a kéz, akár a láb ujjairól van szó.

A kilakításnak köszönhetően az ujjaidal stabilan, csúszásmentesen tarthatod a körömcsipeszt. A táskád se fogja lehúzni, mert a csipesz nagy teherbírású, de könnyű műanyag, míg a vágóél kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. 

Rozsdamentes acélból készült, így kiválóan alkalmas a kemény és érdes körmök levágásához is, és megelőzi a körmök benövését.

Ívelt vágófelülete követi a köröm természetes vonalát, szemben a hagyományos csipeszekkel. 

Praktikus kialakításának köszönhetően használata biztonságos és higiénikus.

Tökéletes és kényelmes megoldás az otthoni, minőségi körömvágáshoz.

A Bocas termékek egy életen át szolgálnak!

Termék eredeti neve: Bocas NC-3000T Rotary Nail Clipper

 


Írj véleményt