COSRX BHA Power folyékony mitesszer eltávolító
852

COSRX BHA Power folyékony mitesszer eltávolító

4%-os természetes BHA hámlasztó és hidratáló. A betain-szalicilát erősíti a bőr szerkezetét és növeli ellenálló képességét. Eltávolítja a pórusokban felhalmozódó elhalt hámsejteket és mitesszereket, és egyben meggátolja, hogy az oxidálódott faggyú mitesszerré váljon.

Egységár: 90 Ft/ml
8990 8 990 Ft

Elérhetőség:Raktáron

A 4%-os betain-szalicilát természetes BHA sav, ami biztonságosabb és a hatékonyabb a bőr számára, mint a tipikus szalicilsavas BHA kozmetikai termékek.

Eltávolítja a pórusokban felhalmozódó elhalt hámsejteket és mitesszereket, és egyben meggátolja, hogy az oxidálódott faggyú mitesszerré váljon. A niacianamide egy olyan fehérítő összetevő, ami a pórusok belsejében fejti ki a hatását, így alapjaiban javítja a bőr textúráját.

Nem tartalmaz parabént, mesterséges színezékeket és mesterséges illatanyagokat.

COSRX-BHA-Power-folyekony-mitteszer-eltavolito-1

Hatása:

  • simább és egyenletesebb bőrfelszín
  • láthatóan egészségesebb bőrkép
  • mélytisztító
  • eltávolítja az elhalt hámsejteket
  • hidratál

Folyamatos használata mellett látni fogod, ahogy kisimul az arcod és visszanyeri természetes fényét.

COSRX-BHA-Power-folyekony-mitteszer-eltavolito-2

Használat: Az arcbőr megtisztítása után, nedvesíts meg egy pamutvattát, és vigyél fel egy vékony réteget az arcodra, elkerülve a szem környékét. Kezdetben hetente 1 alkalommal használd, majd a bőr termékhez való alkalmazkodása után emeld meg a gyakoriságot heti 2-3 alkalomra. Alkalmazása esetén, a nap során használj SPF-30 vagy magasabb szűrőjű fényvédőt.

Termék eredeti neve: Cosrx BHA Blackhead Power Liquid

Kiszerelés: 100 ml

COSRX-BHA-Power-folyekony-mitesszer-eltavolito-2

koreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

Összetevők:

Salix Alba (White Willow) Bark Extract, Butylene Glycol, Betaine Salicylate, Biotin/Folic Acid/Cyanocobalamin/Niacinamide/Pantothenic Acid/Riboflavin/Thiamine/Yeast Polypeptides, Hexanediol, Arginine, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Ethyl Hexanediol


Írj véleményt