Mary & May 6 Peptide Complex Serum
2447

Mary & May 6 Peptide Complex Serum

Ez a szérum 6 különböző típusú peptidet kombinál, hogy az öregedés számos jelét egyszerre célozza meg. A különböző peptidfélék más és más szempontból támogatják meg a bőrt, segítik a bőrregenerációs folyamatokat és simítják a ráncokat, úgy illeszkednek a bőrbe akár a puzzle darabkái.

Egységár: 289 Ft/ml
8660 8 660 Ft

Elérhetőség:Raktáron

A Mary & May 6 Peptide Complex Serum hat különböző féle peptiddel segít elasztikusabbá tenni a bőrt!

A peptidek két vagy több aminosavból álló rövid fehérjék, amelynek számos fajtája lelhető fel a szervezetben, a bőrben pl. a rugalmasságért felelős kollagén és elasztin rostok építőelemei. Külsőleg alkalmazva hozzájárulnak a bőr rugalmasságához, mivel serkentik a bőrregenerációs folyamatokat.

Stimulálják a kollagéntermelést, így biztosítva a dermis építőköveinek újraképződését, és a ráncok csökkenését. A nedvességgel teli formula friss, könnyű és nem ragacsos, hatóanyagai könnyen szívódnak fel. A különböző peptidfélék kombinációja szinergiát hoz létre, jól kiegészítik egymást míg kiküszöbölik egymás hiányosságait.

A formula segít serkenteni a bőrregenerációs folyamatokat, feszesebb és elasztikusabb bőrszerkezetet hozva létre.

Használat: Vidd fel egyenletesen a megfelelő mennyiségű terméket a bőrre az arcápolás szérum/ eszencia szakaszában.

Kiszerelés: 30ml

Összetevők:

Water, Glycereth-26, 1.2-Hexanediol, Butylene Glycol, Glycerin, Arginine, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, Adenosine, Caprylyl Glycol, Copper Tripeptide-1, Hexapeptide-11, Hexapeptide-9, Palmitoyl Pentapeptide-4, Palmitoyl Tripeptide-1, Tripeptide-1


Írj véleményt