Mary & May Collagen Peptide Vital Mask
2448

Mary & May Collagen Peptide Vital Mask

Napi egy maszk a rugalmas és feszes bőrért! A Mary & May 30db-os arcmaszk csomagját azért alkotta meg, hogy könnyedén gondoskodhass bőröd elaszticitásáról. Hidrolizált kollagént és hatféle peptidet tartalmaz, hogy javítsa a ráncok állapotát továbbá hatékonyan simítsa és feszesítse a bőrt.

Egységár: 25 Ft/g
9809 9 809 Ft

Elérhetőség:Raktáron

Ápold bőröd elaszticitását a kollagén és peptidek szinergikus hatásával a Mary & May Collagen Peptide Vital Mask arcmaszk csomaggal!

Napi egy maszk, kollagénnel és peptidekkel, hogy javítsd a ráncok állapotát, és bőröd elaszticitását. Ez az arcmaszk csomag 30 db arcmaszkot tartalmaz, amiket egyenként húzhatsz ki a dobozból. A maszkokat átitató eszencia kiis molekulaméretű kollagént és hatféle peptidet tartalmaz, hogy hatékonyan halványítsa a ráncokat és fokozzák a bőr rugalmasságát.

A kollagén alapvetően nagy molakulaméretű, így nagyon nehezen jutna a bőrbe. Ezért a Mary & May hidrolizált kollagént használ a formuláiban, amely kisebb molekulaméretével könnyebben szívódik a bőrbe.

A peptidek kiemelt hatékonyságú anti-aging összetevők, 2-vagy több aminosavból álló fehérjék, amelynek szerepük van a kollagénszintézisben és az alapvető tápanyagok dermiszbe juttatásában is.

Használata: Tisztítsd meg majd simítsd ki a bőrfelszínt tonerrel. Vegyél ki egy maszkot a dobozból és simítsd a maszkot az arcodra. 10-15 perc múlva távolítsd el, végül finoman ütögesd át a bőrt, hogy a maradék eszencia is felszívódjon.

Kiszerelés: 30db (400g)


 

Összetevők:

Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Hydrolyzed Collagen, Hydroxyacetophenone, Polyglyceryl-10 Laurate, Arginine, Carbomer, Polyglyceryl-4 Laurate, Allantoin, Adenosine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Butylene Glycol, Fragrance, Hydroxyethylcellulose, Caprylyl Glycol, 1.2-Hexanediol, Collagen, Soluble Collagen, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Copper Tripeptide-1, Hexapeptide-11, Hexapeptide-9, Palmitoyl Pentapeptide-4, Palmitoyl Tripeptide-1, Tripeptide-1


Írj véleményt