PoBling elektromos arctisztító - kék
753

PoBling elektromos arctisztító - kék

Prémium kategóriájú elektromos arctisztító, percenkénti 10.000-es rezgéssel, mely nem csak tisztít, hanem jelentősen képes javítani a bőr szerkezetét!

(Figyelem! Kerüld a külföldi internetes oldalakon árult silány hamisítványokat! Nálunk eredeti terméket kapsz, melyet ellenőrizhetsz is, a Habalan hivatalos oldalán.)

9990 9 990 Ft

Elérhetőség:Raktáron

Érezhetően simább bőrfelszín a PoBling elektromos arctisztítóval!

A nem megfelelő arctisztítás és tisztító eszközök használata is okozhatja a bőrproblémákat, mert a nem teljesen eltávolított olaj-, smink- és pormaradványok eltömítik a pórusokat, ettől mitesszerek, vagy foltok jelenhetnek meg az arcbőrön.

A Pobling arctisztító éppen ezeket a problémákat oldja meg. Alaposan tisztít és előkészíti a bőrt az arctisztítás utáni hidratálók és egyéb bőrápoló termékek még alaposabb és mélyebb felszívódására.
Kifinomult technológia, hatékony tisztítás. A percenkénti 10.000-es rezgésszámú, finom vibrálás kíméletesen tisztítja ki a pórusokat, még a nehezen megközelíthető helyeken is, vagy az arc egyenetlen felületein is, mint például az orr területei.

Pobling sminklemosás

Hatása:

  • simább megjelenés: bőröd egyenletesebb és puhább lesz
  • jobb felszívódás: használata után a bőr könnyebben és jobban reagál a hidratálókra és egyéb bőrtápláló termékekre
  • sminkeltávolítás: maradéktalanul eltávolítja a napi sminket és a bőrre rakódott finom por-és egyéb szennyező anyagok rétegét, a nélkül, hogy be kelljen szennyezned, vagy vizezned a kezed
  • pórusösszehúzó: az alapos tisztítás a legjobb módszer a kitágult pórusokra
  • mély és hatékony pórustisztítás
  • csökkenti a pattanások, miteszerek kialakulását
  • hidratál, enyhíti a száraz bőr kellemetlenségeit
  • hámlaszt és helyreállítja a bőr egyensúlyát
  • finomítja az apróbb ráncokat, serkenti a kollagéntermelődést
  • gyengéden tisztít, nem irritál, nem tartalmaz semmilyen káros anyagot

Figyelem! Ebből a termékből silány minőségű, hamisított verziót is árulnak, elsősorban külföldi internetes oldalakon!. Nálunk azonban egyedi gyáriszámmal ellátott, igazoltan eredeti termékeket kapsz! Az eredetiséget a gyár honlapján ellenőrizheted a termék nyelén lévő gyáriszámmal: habalan.com (Egy számot max háromszor lehet beírni, hogy ne tudják másolni, utána "The goods is not authentic", azaz nem eredeti üzenetet ad.)

Használata:
1: nedvesítsd be a fejet. 
2: tegyél egy kevés arctisztítót a kefére. 
3: a gombbal indítsd el a készüléket. 
4: finom, masszírozó mozdulatokkal haladj végig az arcodon. Nem szükséges erősen a bőrhöz nyomni, a szónikus vibrációnak köszönhetően. 
5: öblítsd le az arcod. 
6: használd a szokásos arcápoló készítményeket a bőrödre.

Pobling használat

Használat után: 
1: folyó víz alatt öblítsd ki a fejet, amíg a buborékok eltűnnek. 
2: finoman nyomd ki a vizet a keféből a kezeddel, vagy törölközővel. 
3: jól szellőző helyen tárold. 

 

Szükség esetén könnyedén szétszedhető, az elem-, vagy a fej csere egyetlen pillanat. 1 db AAA (ceruza elemnél eggyel vékonyabb) elemmel működik (a készülék nem tartalmazza!) Az elem élettartama kb 300 perc, ami napi egyszeri, 3 perces használatot feltételezve kb 3 hónap.

Összetevők:

.*-


Írj véleményt