PURITO Pure C vitaminos szérum
1699

PURITO Pure C vitaminos szérum

Tegyél a bőr fiatalításáért, halványítsd el a foltokat, hegeket és szeplőket! 5% C-vitamin, 76% bambuszvíz, niacinamid és hialuronsav kelti új életre a bőröd. Csökkenti a pattanások után maradt hegeket és egyenletesebb bőrt eredményez. Megújult összetétel!

PURITO - natúrkozmetikum kimagasló hatékonysággal.

PURITO Pure Vitamin C Serum

Egységár: 120 Ft/ml
7189 7 189 Ft

Elérhetőség:Raktáron

Ideje megújítani a bőröd C-vitaminnal! 

A fő összetevői 5% C-vitamin és 76% bambusz-víz. Ezen felül Niacinamiddal és hialuronsavval kelti új életre a bőröd. A szérum csökkenti a pattanások után visszamaradt hegeket, a szem alatti sötét karikákat és szeplőket. Ezeken felül lassítja a bőr öregedését. 

Már az első használatot követő napon is egyenletesebb, egészségesebb megjelenésű lesz a bőröd! 

Milyen tárolási mód a legjobb az oxidáció elkerülésére?
A tiszta, természetes C-vitamin érzékeny az oxigénre, fényre és melegre, ezektől bebarnulhat. Ennek elkerülése végett tartsd hűtőben.

Milyen módon került előállításra a benne lévő C-vitamin?
A C-vitamint (L-ascorbic acid) gabonából és zöldségekből vonták ki. Kimagasló minőségét egy több lépcsős eljárásban éri el, amely során tiszta és koncentrált lesz. 

A készítmény színe narancsos árnyalatú lett. Továbbra is használhatom?
Egyetlen PURITO termék sem tartalmaz mesterséges tartósítókat, ezért a különböző gyártási szériák színe kismértékben eltérhet. A sárgástól a közép-narancsig biztonságos a felhasználása. Azonban ha hosszú ideig nyitva maradt a tégely, vagy a színe barnás lett, akkor már nem szabad  felhasználni. Általában az első felnyitást követő három hónapig őrzi meg a minőségét és hatékonyságát. 

Mi az előnye más C-vitaminos készítményekhez képest?
1. Természetes összetevőkkel tovább csökkentették a C-vitaminos készítményeknél fellépő oxidációs problémát és stabilabbá tették a szérumot. Továbbá a felhasznált barna üveg megvédi a közvetlen napsütéstől.
2. A kiváló minőségű C-vitaminos szérumot (bőséges, 60ml-es kiszerelésben) rendszeresen is használhatod a szebb bőrért. Természetes, ehető C-vitaminból készült.
3. Csak egyszerű, magas koncentrációjú, biztonságos, magas minőségű alapanyagokból készült, amelyekből már egy kis mennyiség is megnyugtató eredményt biztosít.

Használata: Arctisztítás után esténként használd. A szem és száj környékén szemránckrémet  használj először. Majd vedd elő a  hűtőből a szérumot, és 1-2 pumpányit finoman vigyél fel az arcodra. A C-vitaminos szérumot elsősorban este ajánlott használni, és a reggeli arcápolás utolsó lépéseként fényvédőt is használj. 

Termék eredeti neve: PURITO Pure Vitamin C Serum

Kiszerelés: 60ml

purito-c-vitaminos-szerum-leiraskoreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

Összetevők:

Bambusa Vulgaris Water, Pentylene Glycol, Ascorbic Acid, Butylene Glycol, 1.2-Hexanediol, Niacinamide Water, Sodium Hyaluronate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprate, Caprylyl Glycol, Hydrolyzed Jojoba Esters, Hydroxyacetophenone, Disodium EDTA, Glutathione, Adenosine


Írj véleményt