Zseniális a rosaceás, extra érzékeny bőrre

Csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Nem volt ilyen pír-mentes az arcom évek óta, még pedig szinte azonnal.

Rosaceás kipattogzott a bőröm, mindenféle fájdalmas kezelésnek voltam már alávetve, amik többé-kevésbé segítettek, de gyorsan a visszájára fordult. A Benton família csiga/méh termékeit (a tonert kivéve) és az aloe propolisz nyugtató zselét  használtam/om hónapok óta, és tényleg nagyon sokat segítettek a bőröm állapotán.
 
Közben kipróbáltam a Benton teafás arctisztító folyadékot, toner helyett használom, és a helyzet még jobb lett. (hozzáteszem, a  teafás arcpermet a klimatizált, száraz levegőjű irodában egyszerűen áldás)

A használt termékekhez vmilyen indíttatásnál fogva hozzávettem a Cosrx centellás ampulláját, ami szintén javított a helyzeten, hanem az utolsó rendelésemkor nem volt elérhető. Ezért összeszedtem minden bátorságomat és rendeltem helyette a Goodbye Redness gélből, amit már 5 napja használok.

Csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Nem volt ilyen pír-mentes az arcom évek óta, még pedig szinte azonnal.

Rutinom, az ajánlottakkal ellentétében, az alábbi:
Benton arclemosó hab / időközönként PoBlinggel applikálva
Benton teafás arctisztító
Benton Goodbye Redness gél
S utolsó lépésként
Reggel: Benton aloe propolisz gél + Csiga-méh eszencia + CS/M lotion + CS/M Ultimate szérum; összekeverve és egyben felkenve.
Este: Benton aloe propolisz gél + Csiga-méh eszencia  + CS/M lotion + CS/M Ultimate szérum + CS/M koncentrált arckrém; összekeverve és egyben felkenve.

Az eredmény összegezve: Köszönöm Benton!

Cikk megosztása

Hozzászólás (0)

Hozzászólás