651

Missha faszenes konjac arctisztító szivacs

Természetes növényi szivacs aktív szénnel!

1389 1 389 Ft

Elérhetőség:Beszerzés alatt

Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

A Missha szivacs természetes növényi alapanyaga a natúr konjac, ami természetes ásványi anyagaival, plusz a hozzáadott faszénnel kiválóan tisztítja a bőr pórusait. Természetes antioxidáns a zsíros, aknés, problémás vagy érzékeny bőrnek.

 

Arclemosó kozmetikum nélkül is erőteljes tisztító hatása van. Kellemesen masszíroz, serkenti a vérkeringést és a sejtek regenerálódását.

 

A faszén optimalizálja a faggyútermelődést, antibakteriális hatása van.

 

Az érzékeny bőrt sem károsítja, ezért szemkörnyéken is jól alkalmazható. A Missha szivacs használatával a bőr azonnal puhább, simább lesz.

 

Használat

Használhatod arclemosó kozmetikummal vagy anélkül. Amennyiben arclemosó kozmetikummal használod, akkor elegendő a megszokott mennyiség felét rátenned a szivacsra.

 

A szivacs száraz állapotában könnyű és kemény, ezért alaposan áztasd át vízzel. Ezután már tisztíthatod is az arcbőrödet. Körkörös mozdulatokkal tisztítsd meg az arcod, majd alaposan öblítsd ki a szivacsot.

 

Használat után a Missha szivacsot jól szellőző helyre tedd, hogy meg tudjon száradni a következő használatig. A szivacson találsz egy akasztót, amivel felakaszthatod a könnyebb száradás érdekében.

 

Naponta kétszer használható. 1-3 havonta érdemes cserélni.


Írj véleményt